Psykoterapi

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en behandling, der består af regelmæssige samtaler hos en uddannet psykoterapeut gennem
kortere eller længere tid.
Psykoterapi kan ses som en samarbejdsrelation mellem to parter, klienten og terapeuten. Begge deltager i arbejdet, men klienten er hovedpersonen, den person det hele drejer sig om.
Går du og overvejer om du har brug for terapi?
Er der noget galt, som du måske ikke kan sætte fingeren på hvad er?
Er du ude i en krise?
Er du træt og ked af det hele?
Måske lider du af angst anfald og ved ikke hvad du skal gøre?
Er du fanget i et mønster du ikke kan slippe ud af?

Måske ved du udmærket godt hvor skoen trykker, og har brug for et løft?​

Hvorfor gå i terapi?

Fordi det kan give dig en mulighed for at få et overblik over din situation, sammen med en udenforstående og professionel samtalepartner!

Du kan få den tid og det rum, som det kræver at tænke over, hvad der er vigtigt for dig. Du kan finde ud af, hvordan du kommer videre i den retning, som du gerne vil have, at dit liv skal tage.

Hvad kan du arbejde med?

Problematikkerne er alt fra depressioner/fødselsdepression, angst, eksistentielle kriser, livskriser, stress, sorg, overgreb og manglende selvtillid

Du kan få hjælp til at få bearbejdet en traumatisk fødselsoplevelse eller fødselsangst. For par kan det være alt fra kommunikationsproblemer, over samtaler om fælles forventninger og planer, til hvordan man tackler utroskab eller eventuelt en afklaring om hvorvidt forholdet skal fortsætte.
En god forudsætning for en vellykket terapi er parathed til at udforske dig selv og til at betro dig om personlige og intime forhold til psykoterapeuten også selv om det muligvis indimellem kan være smertefuldt.

Praktiserer i Ballerup, på Østerbro og Tisvildeleje

Telefon: 26 84 87 32​