HYPNOSE……TIL BEARBEJDELSE AF FØDSELSANGST.

Graviditet, fødsel og barselsperiode er et enestående tidspunkt i en kvindes liv, til at lære sig selv bedre at kende og gå bevidst ind i de psykologiske processer der sættes i gang. Under graviditeten er der meget lettere adgang til det ubevidste end ellers, hvilket giver mulighed for at bearbejde gamle traumer og finde frem til nye ressourcer.


Når vi sammen arbejder omkring fødselsangst, starter vi med at finde frem til, hvor i fødslen, angsten fik plads og du får mulighed for at fortælle om dine tidligere oplevelser og evt få nogle faktuelle ting på plads.

Herefter er hypnosen et godt redskab til at få omformuleret den tidligere fødsel - få genskabt tillid til din krop og dine ressourcer, så du kan stille op til den næste fødsel. Med bevidstheden om, at du kan klare hvad du sætter dig for, vil der være stor sandsynlighed for, at du får den fødsel du ønsker dig.

Under hypnosen kommer der nogle gange glemte detaljer frem, som har givet angst, selvbebrejdelser (Det var min skyld, min krop er ikke god til at føde) og konkrete misforståelser enten i forbindelse med det faglige omkring fødslen, eller de personer der skulle hjælpe dig. Hvad var deres intentioner

Ubehagelige oplevelser, hvad enten det er i forbindelse med en fødsel eller det er barndomsoplevelser, sætter sig spor i dit nervesystem. Disse spor kan ved hjælp af hypnose omformuleres, så du igen han få tillid til din krop og dine omgivelser, herunder dem der skal hjælpe dig med den næste fødsel.

I arbejdet og bevidstgørelsen af dig selv, vil du også blive klogere på, hvad du har af behov, hvem du evt skal/eller ikke skal have med til fødslen. Det vil desuden blive tydeligere for dig, hvilken rolle din partner skal have, for at opnå størst mulig tryghed for dig.

Praktiserer i Ballerup, på Østerbro og Tisvildeleje

Telefon: 26 84 87 32​